,

Skuse's Complete Confectioner

Paperback Engels 2016 1e druk 9781138982062
€ 60,82
Levertijd ongeveer 11 werkdagen
Gratis verzonden

Samenvatting

This is the classic text on the art of sugar boiling and all its branches, covering the manufacture of fondants, creams, chocolates, pastilles, jujubes (jelly babies) comfits, lozenges (plain and medicated), caramels, noyeaus, nougats, jap nuggets and pralines. There are also discussions on the practicalities of ice creams, ices, jams, jellies and marmalades, table jellies, preserved and crystallized fruits, candied peel and English and Scotch pastry.

Specificaties

ISBN13:9781138982062
Taal:Engels
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:228
Druk:1

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

€ 60,82
Levertijd ongeveer 11 werkdagen
Gratis verzonden

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Skuse's Complete Confectioner